Antalya Yazlik Çiçeklerle Rengarenk Olacak

Antalya Yazlik Çiçeklerle Rengarenk Olacak

Antalya Büyüksehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Baskanligi 2 milyon yazlik çiçegi toprakla bulusturuyor. Çalismayla yaz aylarinda Antalya caddelerinde renk cümbüsü yasanacak.

Büyüksehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Baskanligi ekipleri kentin ana artel ve caddelerinde yazlik çiçek ekimini sürdürüyor. Kentin dört bir yaninda devam eden çalismalarla Antalya rengârenk bir görünüme kavusuyor. Hurma Bitki Üretim Tesislerinde üretilen 2 milyon yazlik çiçek, ilçelerde ve kentin merkez noktalarinda dikim çalismalari sürüyor. Çalismalar kapsaminda kavsaklar, refüjler ve parklara Vinca, Tagates, Vapur Dumani, Horoz Ibigi türü çiçeklerin dikimi yapildi.

Çalismalar devam ediyor

Park ve Bahçeler ekipleri, Kaleiçi, Atatürk Caddesi, Antalyaspor Kavsagi, Lara Bulvari, Sampi Kavsagi, Yeni Sanayi Kavsagi’nda çalismalarini tamamlarken, etap etap devam eden çalismalarda diger kavsak ve refüjlerde dikim islemleri devam edecek. Kent merkezinin yani sira ilçelerde de çalismalarini sürdüren ekipler Manavgat ilçesine bagli Türkbeleni mesire alaninda 20 bin yazlik çiçek ekimi gerçeklestirdi. Demre’de ise kavsaklara tagates türü yazlik çiçeklerin ekimi yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile