Antep Deresinde Temizlik Çalismasi Baslatildi

Antep Deresinde Temizlik Çalismasi Baslatildi

Kötü görüntü ve çevreye yaydigi koku ile vatandaslara rahatsizlik veren Antep Deresinde Ceylanpinar Belediye Baskani Feyyaz Soylu’nun talimati dogrultusunda temizlik çalismasi baslatildi.

Ceylanpinar ilçe merkezinin ortasindan geçen yaklasik 8 kilometrelik Antep Deresinde Ceylanpinar Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü tarafindan çalisma baslatildi. Çalismalar çerçevesinde yaz mevsimi dolayisiyla kötü kokulara neden olunmamasi ve derenin temiz kalmasi için temizlik çalismalari yapiliyor. Yaz ve kis mevsiminde her ay periyodik araliklarla temizlik çalismalarinin yapildigi Antep Deresinde belediye ekipleri kisa sürede çalismalarini tamamlamayi hedefliyor. Derede baslatilan çalismalarda vinç yardimiyla dere yatagina indirilen küçük kepçelerle temizlik çalismalari yürütülüyor. Küçük kepçeler yardimiyla toplanan çöp ve çamur yiginlari büyük kepçeler tarafindan kamyonlara doldurularak çöp alanlarina tasiniyor.

Antep Deresi’nde temizlik çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan Ceylanpinar Belediyesine bagli Saglik Isleri Müdürlügü ekipleri, bulasici hastaliklar basta olmak üzere sark çibani, mikrop ve haserelerin üremesine karsi ilaçlamasi baslatacak.

Temiz bir Ceylanpinar için çalisiyoruz

Temizlik çalismalariyla ilgili açiklamalarda bulunan Ceylanpinar Belediye Baskani Feyyaz Soylu,’’ Vatandaslarimiza daha temiz ve nezih bir Ceylanpinar için ekiplerimiz yilin her ayi ilçemizin ortasindan geçen Antep Deresinde temizlik çalismalari yapiyor. Bu tür çalismalarin hemen ardindan sark çibani gibi bulasici hastaliklara ve haserelere yönelik ilaçlama çalismasi yapiyor. Ceylanpinar Belediyesi olarak 7 gün 24 saat tertemiz bir Ceylanpinar için halkimizin hizmetindeyiz. Temizlik Isleri ve Destek Hizmetler Müdürlügümüze bagli ekipler, 2022 yili içerisinde 5 defa Antep Deresinde temizlik çalismasi yapti. Vatandaslarimizin huzur ve sagligini önemseyerek ekiplerimiz bu dogrultuda ilçemizin her noktasinda temizlik çalismalarini yürütüyor. Durmadan yorulmadan halkimiza temiz bir Ceylanpinar yasatmak için çalismaya devam ediyoruz’’ diye konustu.

Bölge sakinleri ise çalismalardan dolayi basta Ceylanpinar Belediye Baskani Feyyaz Soylu’ya ve emegi geçen Ceylanpinar Belediye personeline tesekkür ettiklerini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile