Gerçeklestirilen resmi törenle Ulu Önder’in manevi huzuruna çikan ANTGIAD heyeti adina mozoleye çelenk birakan Baskan Osman Sert, saygi durusunun ardindan Misak-i Milli Kulesi önüne geçerek Anitkabir Ani Defteri’ne duygu ve düsüncelerini yazarak imzaladi.
ANTGIAD Yönetim Kurulu Baskani Osman Sert, Anitkabir Ani Defteri’ne su notu yazdi:
“Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; bu yil bizlere emanet ettiginiz Cumhuriyet’in 100. yilini coskuyla kutladik. Ne mutlu bizlere ki çagdas, laik, demokratik ve insan haklarina saygili bir Cumhuriyet’in emanetçileriyiz. Biliyoruz ki, siz ve silah arkadaslariniz sayesinde Türkiye Cumhuriyeti, yokluklar içinde, büyük fedakârliklarla, bir kahramanlik destaniyla kurulmasinin yani sira müthis bir vizyonla güçlendirilmis, temel direkler üzerinde yükselen bir ülke olmustur. Antalya Genç Is Insanlari Dernegi olarak aklin, bilimin, kurucu degerlerimizin isiginda, durmadan ve yorulmadan var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Ülkemizin çagdas medeniyetler seviyesine yükselme hedefi dogrultusunda biz gençlere verdiginiz ödevi yeni nesillere aktarmak için üzerimize düsen sorumlulugu da yerine getirmeye çalisiyoruz. Ne mutlu al bayraga canini vermis atalarimiza, ne mutlu vatani için yorulmadan çalisan ay yildiz asigi evlatlara. Vefatinizin 85. yilinda sizi rahmet, minnet ve özlemle aniyoruz. ruhunuz sad olsun, isiginiz yolumuzu aydinlatmaya devam ediyor.”
ANTGIAD'dan Anitkabir Ziyareti
Antalya Genç Is Insanlari Dernegi (ANTGIAD) üyeleri, Cumhuriyet’in 100. yilinda 10 Kasim Haftasi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programlari çerçevesinde Anitkabir’i ziyaret etti.



















