Antigua & Barbuda Pasaportuna Sahip Türk Is Adamlari Avrupa Birligi Ülkelerine Vizesiz Seyahat Edebilecek

Antigua & Barbuda Pasaportuna Sahip Türk Is Adamlari Avrupa Birligi Ülkelerine Vizesiz Seyahat Edebilecek

Antigua & Barbuda Vatandaslik Programi Baskani Jeff Hadid’in Istanbul’a gelisi çerçevesinde Beylerbeyi Sezen Hanim Yalisi’nda düzenlenen Karayipler gecesine katildi. Jeff Hadid, Antigua & Barbuda pasaportuna sahip olacak Türk is adamlarinin Avrupa Birligi ülkeleri Kanada ve Ingiltere’ye vizesiz seyahat edeceklerini belirtti.

Antigua & Barbuda Vatandaslik Programi’nin Türkiye temsilcisi olan Manhattan Global’in ev sahipligi ve davetinde Beylerbeyi Sezen Hanim Yalisi’nda etkinlik gerçeklestirildi.

Son dönemde Türk is adamlarinin yasadigi vize sorunlarinin çözümüne odakli gerçeklestirilen temaslar sonrasi Türkiye’ye gelen Jeff Hadid, Antigua & Barbuda pasaportuna sahip olacak Türk is adamlarinin Avrupa Birligi ülkelerine vizesiz seyahat edeceklerini, vize sorununu çözebileceklerini belirtti.

Manhattan Global kurucu ortagi Avukat Sekip Hardal’in Türkiye’ye daveti üzerine gerçeklestirilen etkinlige Karayipler ilhamli kiyafetlerle katilan davetliler renkli görüntü olustururken Karayipler’den gelen misafirler düzenlenen geceye yogun ilgi gösterdi. Düzenlenen geceye katilan misafirler ikramlar esliginde bogaz manzarasinda keyifli bir aksam geçirdi.

"Türk is adamlari yatirim ve ticaretleri anlaminda çok ciddi destek saglayacagimizi düsünüyoruz"

Düzenlenen gecede konusan Manhattan Global Kurucu Ortagi Avukat Sekip Hardal, "Bu aksam Karayip Adalari’nin en güzel ülkesi Antigua & Barbuda’nin vatandaslik ve yatirim konseyi baskani Jeff Hadid’i misafir ediyoruz. Bu daveti yapmamizin sebebi son dönemde Türkiye’deki vize problemlerini is adamlarini çok ciddi rahatsiz etmesi. kendisini telefonla aradim ve davetimi kirmayarak Türkiye’ye gelmeyi kabul etti. Karayip konsepti ile kendisine hos geldin diyoruz. Antigua & Barbuda adasi dünyanin 160 ülkesine gidebilen bir pasaporta sahip. Bu nedenle Antigua & Barbuda pasaportunu Türk vatandaslarina is adamlarina bu kapiyi açacak bir davetle tanitmak istedik. Sirketimiz Manhattan Global uzun süredir vatandaslik ve oturum konusunda çalismakta. Bu anlamda Türk is adamlari yatirim ve ticaretleri anlaminda çok ciddi destek saglayacagimizi düsünüyoruz" dedi.

Düzenlenen gecede konusan Antigua & Barbuda Vatandaslik ve Yatirim Konseyi Baskani Jeff Hadid, "Beni Türkiye’ye davet ettigi için Manhattan Global Kurucu Ortagi Avukat Sekip Hardal’a çok tesekkür ederim. Ülkenize gelme amacim Antigua & Barbuda’yi Türkiye’de tanitmak ve Antigua & Barbuda pasaportunun ne kadar güçlü bir pasaport oldugunu Türk is adamlari ile tanistirmaktir. Antigua & Barbuda Karayipler’de küçük bir ada ülkesi olup Ingiliz ada ülkeleri topluluguna üyedir. Antigua & Barbuda pasaportu yaklasik 160 ülkeye vizesiz giris imkani vermekte. Bunlarin içerisinde Avrupa Birligi, Ingiltere ve Avustralya gibi ülkeler bulunmaktadir. Ingiltere’ye 180 gün vizesiz giris imkani saglamakta. Avrupa Birligi’ne 90 gün vizesiz giris imkani saglamakta. Ve Türk is adamlarinin ticaret ile ilgili vize sorunlarini ciddi anlamda çözme potansiyeline sahip. Bu anlamda Avukat Sekip Hardal ile birlikte bu toplantilari düzenledik ve bu aksam davetliler onuruna Karayip gecesi düzenledik" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile