Apatman Yöneticisi Cinnet Getirdi, 2 Kişiyi Öldürüp Canına Kıydı

Apatman Yöneticisi Cinnet Getirdi, 2 Kişiyi Öldürüp Canına Kıydı

Adana'da cinnet getiren apartman yöneticisi tartıştığı komşusu ile kendine müdahale eden polis memurunu öldürüp canına kıydı.

Ölen kadının kocası Mustafa Özdamar, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'a "Bana bir akıl verin müdürüm" deyip gözyaşı döktü. Emniyet Müdürü Gürkan, olayın sebebi hakkında kesin bilginin olmadığını söyledi.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi 78133 Sokak'taki Yağmur Apartmanı'nda yaşandı. Devlet Su İşleri'nden emekli 52 yaşındaki Yahya Kaya, henüz bilinmeyen bir sebeple 9. kat 27 numaralı dairede oturan komşusu Mustafa Özdamar'ın evine gitti. Kaya, burada, kapıyı açan Özdamar'ın eşi Nurcan Özdamar'la (50) tartıştı. Ardından ruhsatlı tabancası ile Özdamar'a ateş açtı. Bu sırada kendisini sakinleştirmeye çalışan Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeler Koruma Şubesi'nde görevli istirahatli polis memuru Hüseyin Şensoy'u (54) vurdu. Kaya, daha sonra tabancasıyla kedi canına kıydı. 10. katta oturan Mustafa Okyay, silah sesleri üzerine polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ölenlerin yakınları fenalık geçirdi. Olay yeri inceleme ekipleri cesetlere ön otopsi yaptı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cesetler, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu arada olayı duyan çevredeki vatandaşlar da meraklı gözlerle polisin yaptığı incelemeleri izledi. Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan da hayatını kaybeden polis memuru için olay yerine geldi. Gürkan burada polis memurunun yakınlarına ve ölen Nurcan Özdamar'ın eşi Mustafa Özdamar'a başsağlığı diledi. Mustafa Özdamar, Emniyet Müdürü Gürkan'a "Bana akıl verin müdürüm" dedikten sonra gözyaşına boğuldu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile