Apple 15. Mağazasını Adana‘da Açıyor

Apple 15. mağazasını Adana’da açıyor.

Naksan Holding kuruluşu olan Naksan Teknoloji’nin yatırımcısı olduğu Adana Apple Premium Reseller mağazası elmacıpazarı, açılışa özel şok indirimler ile 26 Mart Cumartesi günü Adana’daki teknoloji severleri mağazasına davet ediyor. İstanbul Kanyon, Nişantaşı, Şişli, Akmerkez, İstinye Park, Bağdat caddesi, Palladium, Meydan, Ankara Panora ve Cepa, İzmir, Bursa, Bodrum ve Gaziantep’ten sonra, 15. Apple mağazasının açılışını yapan Apple Türkiye tek yetkili distribütörü Bilkom, Türkiye’nin bir çok yerinde tüketicisini Apple ürünleri, garanti, servis ve satış sonrası destek hizmetleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Apple tarafından tüm ülkelerde mağaza içi tasarım ve yerleşimde yapılan yenilikleri yansıtan APR V2 programının Türkiye’de ilk uygulandığı lokasyon elmacıpazarı Adana bir Naksan teknoloji iştiraki. Gaziantep ve Adana’daki Apple Premium Reselleri mağazalarının yatırımcısı Naksan Teknoloji, 2010 yılında Naksan Holding çatısı altında kurulan, farklı sektörlere yönelik bilişim çözümleri geliştiriyor. Anadolu şehirlerinin bilişim teknolojileri alanında global bir oyuncu olması için bir çok alanda yatırım yapan Naksan Teknoloji Gaziantep’ten sonra ikinci elmacıpazarı mağazasını Adana’da açıyor.

Naksan Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi Bahaeddin Nakıboğlu, “Naksan Teknoloji olarak bölgeye olan yatırımlarımız artarak devam edecek, elmacıpazarı Gaziantep’ten sonra Adana mağazamızla birlikte bölgedeki mağaza sayımızı ikiye çıkarıyoruz. Ayrıca APR V2 yeni mağaza konseptinin Türkiye‘de ilk mağazasını açmak bizim için çok önemli. Adanalıları Apple’ın ayrıcalıklarıyla tanıştıracağımız için büyük mutluluk duyuyoruz‘‘ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile