Araba Kullanmayi Ögrenen Sürücü Büfeye Daldi

Araba Kullanmayi Ögrenen Sürücü Büfeye Daldi

Konya’da babasinin yardimiyla araba kullanmayi ögrenen sürücünün kullandigi otomobil, dönüs yapmak istedigi sirada büfenin dolaplarina çarpti. Kazada büfeden ekmek alan 1 kisi otomobille dolap arasinda kalarak yaralanirken, kaza ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

Kaza, dün aksam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Zerre Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde babasinin yardimiyla araba kullanmayi ögrenmek isteyen Emine G., babasinin aracinin direksiyonuna geçti. Bir süre araci sokakta kullanan Emine G., dönüs yapmak istedigi sirada otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu büfeye daldi. Otomobilin çarpmasi sonucu büfe önünde bulunan içecek ve ekmek dolabi devrildi. Bu sirada büfeden ekmek alan Ibrahim A. da otomobilin ile büfe arasinda kalarak yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine sevk edilen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yaralanan Ibrahim A., ambulans ile hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kaza ani güvenlik kamerasinda

Kaza ani is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, aracin kontrolden çikarak markettin önünde bulunan dolaplara çarptigi ve dolaplarin devrilerek savruldugu görülüyor. Kazayla birlikte ekmek almak isteyen Ibrahim A.’nin da dolaplarin arasinda kalarak yaralandigi yer aliyor. Kazanin ardindan panikleyen sürücünün araçtan indigi ve babasinin da direksiyona geçerek aracini biraz geriye aldigi görülüyor. Görüntülerde kazayla birlikte büfedeki müsterilerin disariya çikmasi ve sürücünün babasinin yaralanan kisiye yardim etmeye çalistigi görülüyor.

"Sokak basindan viraji alamamis"

Aracin çarptigi büfenin çalisani Hasan Yesilgazel, “Içeride kasadaydim müsterim vardi. Gürültü ile kaza oldu disariya çikmaya çalistim ama kapinin önünde esyalar dökülünce çikamadim bir süre. Sokak basindan viraji alamamis dolaplara çarpti sürücü otomobil ile bütün esyalar döküldü. Bir kaza geldi geçti Allah’im daha kötüsünden korusun. Kazada yaralanan bir kisi vardi. O sirada ekmek aliyordu. Ayagi kirilmis basinda kesikler vardi. Durumu iyiymis haberini aldik. Sürücü kendisi saglikçiymis kendisi ilk müdahaleyi ambulans gelene kadar yapti” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile