Arabada Silahla Oynarken Arkadasini Vurdu

Arabada Silahla Oynarken Arkadasini Vurdu

Küçükçekmece’de 4 kisiden biri, araba içinde silahla oynadigi sirada arkadasini vurdu. Sirtindan aldigi mermi ile yaralanan gencin hastanede tedavisi devam ederken, gözaltina alinan iki kisi serbest birakildi.

Olay, Persembe sabahi saat 05.00 siralarinda Küçükçekmece Halkali Merkez Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre ayni araç içerisinde bulunan 4 arkadas Mert U. (27), M.U., U.U. ve M.I. seyahat ettikleri sirada, M.U, ve UU, yanlarinda ruhsatsiz tabancayla oynamaya basladi.

Bu sirada patlayan tabancadan çikan mermi Mert U.’nun sirtina isabet etti.

Agir yaralanan Uygun, Kanuni Sultan Süleyman Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Diger arkadaslari ise olay yerinden ayrildi. Durumun bildirilmesi üzerine polis ekipleri çalisma baslatti. Yapilan çalismada olayin yasandigi sirada arabada olan M.U., U.U. ve M.I. isimli sahislar oldugu tespit edildi. Daha sonra süphelilerden M.U, ile U.U, isimli sahislar yakalanarak gözaltina alindi.

Süpheliler, sorgularinda olay gecesi araçta ilerledikleri esnada arka koltukta oturan M.I. isimli sahsin yaninda ruhsatsiz otomatik tabanca oldugunu ve tabancayla oynadigi esnada önde oturan M.U. isimli sahsi yaraladiklarini söyledi.



Araçta yapilan aramada 4 tane kovan ele geçirildigi ve ayrica fiseklerin araç içerisine saplandigi tespit edildi.

Gözaltina alinan M.U. ve U.U. isimli sahislar emniyetteki sorgularinin ardindan savcilik talimatiyla serbest birakildi. Ruhsatsiz silah tasiyan M.I. isimli süphelinin yakalanma çalismalari ise sürüyor.

Hastanede tedavisi devam eden Mert U.’nun ise hayati tehlikesinin olmadigi, ancak felç kalma riskinin oldugu ögrenildi.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile