Arabanin Üzerine Çikti, Hem Yaralilari Izledi Hem Saglik Ekiplerini Aradi

Arabanin Üzerine Çikti, Hem Yaralilari Izledi Hem Saglik Ekiplerini Aradi

Aksaray’da dügün konvoyunda seyrederken önüne çikan köpege çarpmamak için manevra yapan otomobilin bahçe duvarina çarptigi kazada 2 kisi agir yaralandi. Yarali yakinlarindan birisi, kaza yapan aracin üzerine çikarak hem yaralilari izledi hem de 112 Acil Çagri Merkezini aradi.

Kaza, Aksaray’in merkeze bagli Yesilova beldesi yolunda yasandi. Edinilen bilgiye göre, dügün konvoyunda 38 DN 768 plakali Tofas marka otomobili ile seyreden M.A. (22), önüne aniden köpek çikmasi sonucu direksiyonu kirdi. Sürücünün direksiyonu kirmasiyla araç kontrolden çikarak yolun kenarinda bulunan müstakil evin bahçesine çarpti. Aracin ön kisminin hurdaya döndügü kazada sürücü ve yaninda yolcu olarak bulunan Osman A. yaralandi. Kazayi fark eden konvoydaki diger sürücü ve yolcular yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, yaralilarin yakinlarindan birisi kaza yapan aracin üzerine çikarak hem yaralilari izledi hem de 112 Acil Çagri Merkezini arayarak yardim istedi.

Ihbar üzerine olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Kisas ürede olay yerine gelen jandarma ekipleri yolda bir baska kazanin yasanmamasi için güvenlik önlemleri alirken, 112 Acil Yardim ekipleri de yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde yol üzerinde yapti. Ilk müdahalelerinin ardindan ambulanslara tasinan yaralilar Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirildi. Burada tedavi altina alinan yaralilarin durumlarinin agir oldugu ögrenilirken kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile