Aracini Polis Otosu Gibi Giydirdi, Görenler Sasiriyor

Aracini Polis Otosu Gibi Giydirdi, Görenler Sasiriyor

Sahiplerinin aldiktan sonra degerinden fazla para harcayarak modifiye ettikleri 800’den fazla araç, Edirne’de modifiye severlerin begenisine sunuldu. Aracini polis otosu gibi giydiren vatandasin araci ilgi odagi oldu.

Edirne’de ilk kez gerçeklestirilen Cadde Edirne Fest 1, festivaline yogun katilim saglandi. 20 ilden 800’den fazla araç ve sahibinin katildigi festivalde, birbirinden güzel modifiyeli araçlar, vatandaslarin ilgi odagi oldu. Etkinlige katilan araçlar arasinda Avrupa genel güzellik, ticari güzellik, Tofas güzellik ve desibel kategorilerinde yarismalar düzenlendi.

Yarismalarda dereceye giren araçlarin sahiplerine plaket ve kupa verildi.

Sahiplerinin aldiktan sonra degerinden fazla para harcayarak modifiye ettikleri araçlar, gören vatandaslar tarafindan ilgiyle izlendi. On binlerce lira harcanarak araçlara eklenen ses sistemleri ve yapilan boyamalar kendine hayran birakti.

Aracini polis otosu gibi giydirdi

Festivale katilanlarin merakli gözlerle izledigi araçlarin arasinda polis otosu gibi giydirilen araç da vardi. Festival alanina getirildikten sonra, festival alaninda reflektif araç kaplama folyolariyla polis otosu gibi giydirilen araç ilgi odagi oldu. Arabanin sahibi Yusuf Seyrekbasan, festival alanina geldiginde arabayi polis otosu gibi giydirdigini ve herkesin fotograf çektigini söyledi.



Araba degeri kadar modifiye parasi harcadilar

Arabasina baglattigi ses sisteminin aracin degerinden fazla oldugunu söyleyen Erhan Özcan, araci 60 bin liraya aldigini su an araca bagladigi ses sisteminin de 63 bin lira oldugunu belirtti.

Emre Ilber de, 50 bin liraya aldigi aracina su an 40 bin liralik modifiye parasi harcadigini daha da harcayacagini söyledi.

Ogulcan Kurtbogan ve Batuhan Bayirdir da, araçlarina on binlerce lira modifiye parasi harcadiklarina degindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile