Aracini Yolun Ortasina Birakip Baska Bir Araca Binip Gitti

Aracini Yolun Ortasina Birakip Baska Bir Araca Binip Gitti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde yol ortasinda birakilan ve trafigi aksatan hafif ticari araç polis ekiplerini harekete geçirdi. Trafik ekipleri tarafindan yediemin otoparkina çekilen araci kullanan kadinin, köpegi ve küçük kizini alip bir baska araca binip gittigi belirlendi.

112 Acil Çagri Merkezine gelen Demokrasi Bulvari Çevreyolu kavsaginda yol ortasinda dörtlüleri yanar vaziyetteki 07 LDY 80 plakali hafif ticari aracin trafigi aksattigi ihbari polis ekiplerini harekete geçirdi. Kavsaga gelen polis ekibi, gerekli önlemi aldiktan sonra araç sürücüsüne ve sahibine ulasamayinca Trafik Denetleme Büro Amirligi ekipleri olay yerine geldi. Trafik ekiplerinin yaptigi kontrolde içerisinde oyuncak bebekler, puset ve benzeri malzemeler bulunan aracin trafik açisindan herhangi bir eksiginin bulunmadigi belirlendi.

Demokrasi Bulvari Çevreyolu çikisinda trafigin aksamasina ve araç kuyrugu olusmasina neden olan araç, dönüs seridini kapatarak trafigi aksatmak suçundan para cezasi uygulandiktan sora güvenlik amaciyla çekici vasitasiyla yediemin otoparkina çekildi. Araç terk edildigi sirada kirmizi isikta bekleyen bir araç sürücüsü, araçtan bir kadinin kucaginda köpekle indigini, yaninda 5 yaslarinda bir kiz çocugu oldugunu, Demokrasi Bulvarindan gelen beyaz bir araca binip gittigini anlatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile