Araçlar Kara Gömüldü

Araçlar Kara Gömüldü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde aniden bastiran yogun kar yagisi nedeniyle araçlar kara gömüldü.



Yüksekova ilçesinde bugün aralikli devam kar yagisi hayati olumsuz yönde etkilerken, ulasimda aksamalar meydana geldi. Ilçe merkezine aniden bastiran kar ve tipi nedeniyle Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan araçlar kara gömüldü. Is yerlerinde çikmak için evlerine giden vatandaslar, araçlari kar altinda görünce sasirirken, kendi imkanlariyla araçlarini kardan temizledi.

Ibrahim Ugurlu isimli vatandas, “Bugün siddetli bir kar yagisi vardi. Ve bu kar aksam saatlerinde firtinaya dönüstü. Bizde eve gidecektik. Ama aracimiz kara gömülmüs sekilde bende temizliyorum. Yani Mart ayi kapidan degil de, bize çarsi merkezinde baktirdi’’ dedi.

Esnaf Aydin Dalar ise, “Bugün yogun bir kar yagisi vardi. Ve etkisi aksam saatlerinde artirdi. Bizde su an aracimizi temizliyoruz ve eve gidecegiz. Tüm çarsi merkezinde araçlar kara gömülmüs sekilde’’ ifadelerini kullandi.

Öte yandan, ekipler kapali yollari açik tutmak için yogun bir çalisma yürütüyor.

(Metin Tek / IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile