Araçlarinda Rahatsizlanan Yolculari Iste Böyle Hastaneye Yetistirdiler

Araçlarinda Rahatsizlanan Yolculari Iste Böyle Hastaneye Yetistirdiler

Sakarya’nin Karasu ilçesinde iki farkli minibüs soförü, araçlarinda yaralanan ve rahatsizlanan iki yolcuyu, güzergahlarinin disina hastaneye yetistirdi. Soförlerin, takdir toplayan duyarli hareketi ise araç içi kamerasina saniye saniye yansidi.

Karasu sehir içi Minibüs Duragi’nda görevli iki soför, yakin zamanda araçlarinda düserek yaralanan bir çocuk ile fenalasan bir kadini, güzergahlarinin disina çikarak Karasu Devlet Hastanesi acil servisine yetistirdi. Soförlerin bu duyarliligi ise yolcularin takdirini topladi.

“Hiç düsünmeden aracin istikametini hastaneye çevirdim”

Hastane hattinda görev yapan dolmus soförü Gürcan Firincioglu, yasanan olayi, “O gün hastane hattinda çalisiyorduk. Arabamizda bir çocugun rahatsizlandigini fark ettim. Hiç düsünmeden aracin istikametini acil servise çevirdim ve yolcular varken hasta çocugu hastaneye yetistirdim. Hastayi, saglik görevlilerine teslim ettik ve istikametimize devam ettik. Tekrar böyle bir olay yasansa eminim ki bütün soförlerin de ayni hassasiyeti gösterecegini düsünüyorum” diyerek anlatti.

“Bayilmak üzere olan yolcuyu hastaneye yetistirdim”

Hastane hattinda çalisan diger dolmus soförü Seydi Dalkiliç ise, “Olay günü yolcumuz hastane kavsaginda inecegini belirtmisti. Iki üç durak kala yolcu fenalastigini söyledi.

Ben de insani görev olarak bayilmak üzere olan yolcuyu hastaneye yetistirdim. Bir bayan yolcudan rica ettim, hasta bayani tuttular ve acile yetistirdik. Hatta bir yolcu da gönüllü refakatçi kaldi. Biz yine yolumuza devam ettik” seklinde konustu.



“Hassasiyet göstererek yolculari hastaneye yetistiren soförlerimizi tebrik ediyorum”

Karasu sehir içi Minibüs Duragi Baskani Koray Zenginer’de, “Hassasiyet göstererek rahatsizlanan yolculari acil servise yetistiren soförlerimizi tebrik ediyorum. Tüm soförlerimizin ayni hassasiyetle çalistigini ve insan sagligina önem verdigini bir kez daha ispat etmis bulunmaktayiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile