Araçtan Kopan Lastige Elleriyle Müdahale Etti

Araçtan Kopan Lastige Elleriyle Müdahale Etti

Avcilar’da D-100 Karayolunda seyir halindeki cipten kopan tekerlek, yazici ve bilgisayar parçasi satilan is yerine girmek üzereyken is yeri sahibi tarafindan elle durduruldu. Lastigin kopmasi ve is yeri sahibinin elleriyle müdahale ettigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.



Olay, dün ögle saatlerinde Avcilar Denizköskler Mahallesi’nde bulunan D-100 Karayolu yan yol üzerindeki bir is yerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, is yerinde müsteriye bakan dükkan sahibi Osman Arduç, duydugu gürültü üzerine cipten kopan tekerlegin is yerine dogru geldigini gördü. Bunun üzerine Arduç, hemen disari kosarak is yerinin vitrin camina dogru gelen tekerlege elleriyle müdahale ederek durdurdu. Araç ise sol arka tekerlegi olmadan bir süre Küçükçekmece istikametine devam etti. Arduç, tekerlegin vitrin camina gelmesini engellerken, araç sürücüsü ise is yeri sahibinden özür dileyip, olay yerinden ayrildi.

Olayi anlatan yazici servisi is yeri sahibi Osman Arduç, “Müsteriye bakiyordum, bir ses duydum. Müsteri ile disariya baktigimizda ziplayan bir tekerlek bize dogru geliyordu. Ziplaya ziplaya gelince müsteri ile birlikte disari kostuk. Eger lastige müdahale etmeseydim lastik içeri dogru girecekti. Daha sonra kötü seyler olacakti, büyük bir faciadan kurtulduk. Daha sonra araba çok zor bir sekilde durdu, saga çekti. Onunla konusunca özür diledi, olayi o sekilde kapattik. Büyük bir araçti, herhalde sonradan modifiye edilenlerdendi. Büyük bir sey olabilirdi, burasi yaya geçidi oldugu için çocuklar ve kadinlar geçiyor, çocuklar oynarken üzerlerine gelebilirdi” diye anlatti.

Araçtan kopan lastigin anlari ile is yeri sahibinin disariya kosup lastige müdahale ettigi anlar is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile