Aralarinda Eski Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Ve Hakim De Bulunuyor Açiklamasi 24 Süpheli Adliyeye Sevk Edildi

Aralarinda Eski Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Ve Hakim De Bulunuyor Açiklamasi 24 Süpheli Adliyeye Sevk Edildi

Kastamonu merkezli 5 ilde kamu kurum ve kuruluslarinin zararina suç isledikleri belirlenen sahislara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltina alinan 32 süpheliden 24 süpheli, adliyeye sevk edildi. Süpheliler arasinda eski hakim ve il özel idaresi genel sekreteri ile is adamlarinin da bulundugu ögrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan yürütülen sorusturma çerçevesinde Kastamonu Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalar neticesinde, kamu kurum ve kuruluslarinin zararina dolandiricilik, rüsvet, resmi belgede sahtecilik, ihaleye fesat karistirma ve görevi kötüye kullanma suçlarini isleyen 32 sahsin kimlikleri tespit edildi. Haklarinda gözalti karari verilen 32 sahsin yakalanmasina yönelik Kastamonu merkezli Ankara, Çankiri, Zonguldak ve Isparta’da es zamanli operasyonlar düzenlendi.

Gerçeklestirilen operasyonda 32 sahis polis ekiplerince gözaltina alindi. Farkli illerde gözaltina alinan sahislar, Kastamonu’ya getirildi.

Kastamonu’da emniyetteki islemlerini tamamlanan ve ifadesi alinan 8 süpheli sorgularinin ardindan serbest birakilirken, 24 süpheli ise adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen süpheliler arasinda özel idare çalisanlarinin yani sira, eski hakim A.M. ile Kastamonu Il Özel Idaresi eski genel sekreteri T.Z.K. ve Kastamonu’nun önde gelen is adamlarinin da oldugu ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile