Aralık Ayında Deniz Keyfi

Ülke genelinde soğuk hava hakimken Antalya'da, vatandaşlar denize girdi.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Hava Tahmin Merkezi verilerine göre, hava sıcaklığının 23, deniz suyu sıcaklığının ise 21 derece olarak ölçüldüğü Antalya'da, yerli ve yabancı turistler güneşli havanın keyfini çıkardı.
Hafta içi olmasına rağmen dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar, plajda denize girdi, güneşlendi, yürüyüş yaptı. Çocuklar ise sahil kenarında oyun oynadı.
Sahilde güneşlenmeyi tercih eden Reşat Alşağ ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, emekliliğin tadını çıkardıklarını söyledi.

Aralık ayında denize girmenin ayrı bir zevk olduğunu belirten Alşağ, bu mevsimde denizin daha temiz olduğunu belirtti.

Fırsat buldukça güneşten istifade etmeye çalıştıklarını anlatan Alşağ, "Genç değiliz ama bu güzel tabiat bizi gençleştiriyor, sağlığımızı kazandırıyor. Biz de emekli arkadaşlarla bir araya gelip, soluğu denizde aldık" diye konuştu.

Sahilde güneşlenen Neriman Ağaçdalı da ülkenin her yerinde karın, soğuk havanın, yağmurun hakim olduğunu, ancak Antalya'da yazdan kalma bir gün yaşandığını söyledi.

Güneşli havayı fırsat bilip, torunuyla sahil kenarına geldiklerini dile getiren Ağaçdalı, "Hem güneşleniyoruz, hem deniz keyfi yapıyoruz, havanın tadını çıkarıyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile