Aras Elektrik Ekipleri Ayi Sürüsü Ile Karsilasti

Aras Elektrik Ekipleri Ayi Sürüsü Ile Karsilasti

Dogu’nun zorlu cografyasinda elektrik dagitim hizmeti veren Aras Elektrik, ariza ihbarina giderken ayi sürüsüyle karsilasti.

Dogayla iç içe bir cografyada müsterilerine kaliteli ve kesintisiz hizmet veren Aras Elektrik, zaman zaman yaban hayvanlariyla da karsilasiyor. Son olarak, Kars’in Sarikamis ilçesinde görev yapan saha ekipleri, ihbara giderken ayi sürüsüyle karsilasti.

Kars Il Koordinatörü Zafer Demir: “Zorlu bir cografyada görev yapiyoruz. Gelen ihbarlara giderken de ekiplerimiz zaman zaman yaban hayvanlari ile karsilasiyor. Sarikamis ilçemiz de yaban hayvanlarinin oldugu bir yer. Ekiplerimiz ihbara giderken yaklasik ayi sürüsü ile karsilasiyor. Çok sükür hiçbir arkadasimiz ayilarin saldirisina maruz kalmadan görevlerini tamamladi.” dedi.

Aras EDAS saha personeli: “Yaban hayatina karsi aliskiniz. Zaman zaman ihbarlara giderken dogadaki dostlarimizla karsilasiyoruz. Az sayida ayiyla karsilastigimiz oldu ama bu denli ayi sürüsüyle ilk kez karsilasiyoruz. Arkadaslarimizla birlikte temkinli davranarak ayilarin uzaklasmasini bekledik. Bölgeden uzaklastiktan sonra arizanin oldugu yere ulasarak görevimizi tamamladik.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile