Arazide 2 Çobanin Tartismasi Kanli Bitti; 1 Ölü

Arazide 2 Çobanin Tartismasi Kanli Bitti; 1 Ölü

DENIZLI – Denizli’de aralarinda alacak verecek meselesi olan iki çoban arazide hayvan otlatan diger çobani silahla vurdu. Agir yaralanan çoban hastanede hayatini kaybederken, silahli sahis gözaltina alindi.



Olay, Çardak ilçesi Gemis Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; sabah saatlerinde arazide keçi otlatmaya çikan Cihat Arman, bir süre sonra ayni arazide hayvanlarini otlatan (55) Osman Eren’le karsilasti. Iki çobanin arasinda alacak verecek meselesi yüzünden tartisma çikti. Çoban Cihat Arman tartisma büyümesiyle atesli silahiyla Osman Eren’i yaraladi.

Vatandaslarin silah sesini duymasiyla arazide Eren’in yarali oldugunu gördü. Ihbar üzerine bölgeye saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan Eren, ambulansla Çardak Devlet Hastanesine kaldirildi. Yapilan müdahaleye ragmen kurtarilamayan Eren hayatini kaybetti. 55 Yasindaki Osman Eren otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tip Morguna kaldirildi.

Olayi gerçeklestiren Cihat Arman ise kolluk kuvvetleri tarafindan gözaltina alindi. Olay ile ilgili sorusturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile