Ardahan'da 'En Iyi Narkotik Polisi Anne' Kampanyasi Basladi

Ardahan'da 'En Iyi Narkotik Polisi Anne' Kampanyasi Basladi

Ardahan’da ’En Iyi Narkotik Polisi Anne’ kampanyasi hayata geçirilerek, uyusturucuyla mücadelede annelere yönelik farkindalik ve bilinçlendirme çalismasi yürütülmeye baslandi.

Uyusturucu ve uyarici maddelerle mücadele ve madde bagimliligin önüne geçilmesi, risk faktörlerinin belirlenerek etkin strateji ve faaliyetlerin yürütülmesi amaciyla Içisleri Bakanliginin koordinesinde hedef kitlesi anne ve anne adaylarina yönelik bilinçlendirme ve bilgilendirme maksatli “En Iyi Narkotik Polisi Anne” kampanyasi Jandarma ekipleri tarafindan köylerde baslatildi.

Il Jandarma Komutanliginda görevli ve alaninda uzman personelce Içisleri Bakanliginin genelgeleri dogrultusunda “En Iyi Narkotik Polisi Anne” ve Aile içi siddetle mücadele kapsaminda projesi çalismalarina baslandi. Proje kapsaminda Çildir Asiksenlik Köyünde ikamet eden anne ve anne adayi olan vatandaslara yönelik uyusturucu ve uyarici madde bagimliligi konulari ve aile içi siddetle mücadele konularinda bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri düzenlenerek, bilgilendirme faaliyetine katilan bayanlarin cep telefonlarina “Uyuma” uygulamasi yüklenerek kullanimi konusu anlatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile