Ardahanli Tiyatro Grubu Depremzedeler Için Sahne Aldi

Ardahanli Tiyatro Grubu Depremzedeler Için Sahne Aldi

Ardahan’da tiyatro toplulugu oyunculari, Kahramanmaras merkezli 11 ildeki depremzedeler için sahneye çikti. Oyunun tüm gelirleri afetzedelere gönderilecek.

Dursun Akçam Kültür Merkezi’nde, Dursun Akçam Tiyatro Toplulugu oyunculari tarafindan sahnelenen ‘Dikkat Yalan Çikabilir’ adli tiyatro oyununa ilgi yogun oldu. Yönetmenligini Deniz Dark’in yaptigi, Erkan Çimen, Sedat Hanoglu, Yigitcan Turanli, Zehra Cankan, Ayfer Durmus ve Yagmur Öcal rol aldi. Tüm gelirleri depremzedeler için kullanilacak olan oyun izleyicilerden büyük alkis aldi.

Etkinligi organize Dursun Akçam Kültür ve Sanat Vakfi adina açiklama yapan is adami Mehmet Suat Isikli, depremzedelerin bir nebze de olsa yaralarini sarmak adina böyle bir etkinligi düzenlediklerini söyledi.

Isikli, "Ülkemizi yasa bogan çok üzüldügümüz deprem felaketinde zarar gören vatandaslarimiza destek vermek için, tiyatro gösterimi hazirlayan arkadaslarimiz bizleri çok mutlu ettiler. Haftalarca emek ederek zamanini bu oyunu hazirlamak için harcayan arkadaslarimiz gelirinin tamaminin depremzede vatandaslarimiza gönderilmesini istiyoruz dediler ve biz de vakfimiz adina elimizden gelen destegi sagladik. Emegi geçen herkese ve yogun katilip saglayip destek veren Ardahan halkina çok tesekkür ederim" dedi.

Oyunu ücretsiz olarak sahneye koyan tiyatro toplulugu adina konusan Deniz Dark da böyle bir etkinligin içinde olmaktan dolayi mutlu olduklarini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile