Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Sezon Açılış Toplantısı Yaptı

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nde sezon açılış toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Özatmaca, antrenör Hüsnü Kemal Durak ve Şevki Demiroğlu, Genel Koordinatör Osman Nuri Yazıcı, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ömer Faruk Zenginal ile oyuncular katıldı.

Başkan Sultan Rauf Oğuz, toplantıda yaptığı konuşmada, 2012-2013 sezonunun kazasız, belasız, huzur dolu geçmesini dilediğini ifade ederek, ''Yönetimimiz, teknik ekibimiz, eski ve yeni oyuncularımız başarıya koşmak için hazır. Umuyorum ki geçen yıl gibi bu yıl da başarılı olacağız'' dedi.

Geçen sezon Süper Lig'i hedeflediklerini ve bunda da başarılı olduklarını ifade eden Oğuz, bu yıl ise Avrupa Kupaları hedeflerine emin adımlarla ulaşmak istediklerini kaydetti.

Antrenör Hüsnü Kemal Durak ise Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü gibi heyecan dolu bir yapı içerisinde olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, ''Şahsım ve sporcularım adına yönetime bize bu heyecanı yaşattıkları için teşekkür ediyorum. 32 yıldır hentbol camiası içerisinde olmama rağmen, bugün duyduğum heyecanı daha önce duyamadım'' diye konuştu.

Süper Lig'in daha zor geçeceğini bildiklerini anlatan Durak, şunları söyledi:

''Ama başarı kazandırmak için katkımız olacak. Takımda eski ve yeni transferlerin oluşturduğu yeni bir tablo var. Bu tablodaki uyum, kaynaşma, teknik ve taktik çalışmalarımız çok güzel. Erzurum'da yapacağımız kampta da daha güzel bir tablo yakalayacağız. Sporcularımıza güveniyorum fakat, daha da güçlü bir takım olabilmemiz için belki 1 ya da 2 yeni transfere ihtiyacımız var. Ardeşen'de özellikle saha ve seyirci avantajı var. Bu avantajı da çok iyi kullanmalıyız. Ben gerçekten çok heyecanlıyım. Yönetim ile takımdaki istek ve arzu beni çok mutlu ediyor. Bu sezon bu mutluluk ve birliktelik ile sağlıklı bir sezon geçirmemizi diliyorum.''

Muhabir: Naci Güven

Yayıncı: Asena Akçay
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile