Arı Yetiştiricileri Çgc'yi Z İyaret Etti

Arı Yetiştiricileri Çgc'yi Z İyaret Etti

Adana İl Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Turan Otlu, arı ve balın insanlık için hayati önem taşıdığını bildirdi.

Denetleme Kurulu Üyesi Yusuf Altuğ'la birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaretinde ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Başkan ve M.Ömer Üney'le görüşen Otlu, Adana basınının arı yetiştiricilerine verdiği desteğe teşekkür etti.
Adana'da arıcılık, il ve ülke ekonomisine katkısını anlatmak üzere Çarşamba günü Sercan Restaurant'ta saat 20.00'da basın mensuplarıyla bir araya gelmek istediklerini belirten Otlu, saat 19.30'da Büyükşehir Belediyesi önünden araç temininde bulunacaklarını söyledi.
Tarım İl Müdürü Fikret Coşkun'un da katılacağı toplantıya Adanalı tüm basın çalışanlarını davet eden Otlu, "Bugüne kadarki çalışmalarımızda büyük desteklerini gördüğümüz değerli basın mensubu arkadaşlarımızla arıcılık ve bal konusunu konuşmanın yanı sıra dayanışma ve kaynaşma ortamı da sağlamak istiyoruz. Sektörümüzün daha ileriye taşınması insan yaşamının kalitesi, bölge ve ülke ekonomisi adına son derece önem taşımaktadır" dedi.
Otlu, sıcak karşılama için ÇGC Başkanı Esendemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise arı yetiştiricisi ve bal üreticisinin çalışmalarına ve tanıtımına katkı bulunmaya hazır olduklarını belirtti. Esendemir, "Çukurova'da arı ve bal sektörünün gelişmesi, sağlıklı bir yapıya kavuşması tüm bireyleri yakından ve olumlu yönde ilgilendiren bir olaydır" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile