Aricilikta Yol Haritasi Için 'Aricilik Sektörü' Toplantisi Yapildi

Aricilikta Yol Haritasi Için 'Aricilik Sektörü' Toplantisi Yapildi

Türkiye Ari Yetistiricileri Merkez Birligi tarafindan, ariciligin gelistirilmesi için ‘Aricilik Sektörü’ toplantisi gerçeklestirildi.

Türkiye Ari Yetistiricileri Merkez Birligi tarafindan düzenlenen toplantiya Türkiye’nin dört bir yanindan gelen Il Birlik Baskanlari, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah Isler, AK Parti Aydin Milletvekili Riza Posaci, MHP Parti İçel Milletvekili Baki Simsek, AK Parti MKYK Üyesi Hatay Milletvekili Haci Bayram Türkoglu, AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Emrah Karayel, AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakir, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Sanverdi, MHP Parti İçel Milletvekili Olcay KILAVUZ, AK Parti Ordu Milletvekili Senel Yediyildiz ve AK Parti Elazig Milletvekili Metin Bulut katildi.

Toplantida Dünyada Aricilik sektöründe söz sahibi olan Türk Ariciliginin daha da gelistirilmesi ve marka degerinin daha da artirilmasi için yapilacaklar ile yol haritasi belirlenerek, takibinin yapilmasi noktasinda fikir birligine varildi. Toplanti sonrasi Kayseri Ari Yetistiricileri Birligi Baskani Ilhan Bozdag tarafindan günün anisina Kayseri Milletvekili Dr. Ismail Emrah Karayel’e plaket takdimi yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile