Arife Gününde Kayiplara Karisan Adamin Ailesi Bayrami Buruk Yasiyor

Arife Gününde Kayiplara Karisan Adamin Ailesi Bayrami Buruk Yasiyor

Hatay’in Yayladagi ilçesinde yasayan sizofreni hastasi Mehmet Döner, arife günü sirra kadem basti. Kurban Bayrami’ni buruk yasan Döner ailesi, gelecek umutlu haberi bekliyor.



Yayladagi ilçesinde yasayan 51 yasindaki Mehmet Döner, Kurban Bayrami arifesinde Senköy Mahallesi’ne çalismaya gitti. Insaat isinde çalisan 51 yasindaki Döner, rahatsizlandigi için bir agacin altinda dinlenmeye basladi.

Bir süre dinlenen Döner, saat 10.30’ta yoldan asagiya dogru giderek gözlerden kayboldu. Döner’in kayboldugunun is bitiminde farkina varan arkadaslari, sizofreni hastasi adami 2 saat aradiktan sonra eve gittigini düsünerek aramayi biraktilar. Sizofreni hastasi olan Döner’i sabah saat 10.30’dan sonra gören olmadi ve kayiplara karisti. Döner’in hayatindan endiselenen ailesi, 112 Acil Çagri Merkezi’ni arayarak kayip ihbarinda bulundu. Ihbar üzerine olay yerine jandarma ve AFAD arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Döner’in kaybolmasindan bu yana 3 gün geçmesine ragmen henüz bir haber alinamadi. Arama çalismalarina devam eden ekipler, Döner’in kayboldugu yerden baslayarak mahalleyi aramaya devam ediyorlar. Özel egitimli köpeklerde, arama kurtarma çalismalarina destek veriyor. Kaybolan Mehmet Döner’in kizi Simge Döner ve ailesi gelecek haberi umutla bekliyor.

“Abimin bulunmasini istiyorum ve görenlerin bize ulasmalarini istiyoruz”

Kaybolan Mehmet Döner’in kardesi olan Ahmet Döner, agabeyinin arkadaslariyla çalismaya gittigini ve sonrasinda kayiplara karistigini belirterek “Burada çalisirken saat 10.30’da rahatsizlandigini söylemis. Arkadaslari, abimin agacin altinda dinlenmesi gerektigini söylemisler. Oradan asagiya dogru inip, evin gölgesinde oturmus. Arkadaslari o saatten sonra görmemisler. Arkadaslari isi 14.30’da bitirmisler. Arkadaslari araçla geldikleri için abimi, saat 14.30’tan 16.30’a kadar aramislar. Arkadaslari aradiginda bulamayinca evine gitmistir diye düsünerek aramayi birakmislar. Aksam 20.30’ta ablam beni arayarak abin yaninda mi diye sordugunda yok yanimda degil dedim . Ablama ne oldu diye sorunca abin kayboldu dedi.

Hemen 112’yi arayarak kayip ihbarinda bulundum. Sonra jandarmayi da aradim. Bayram arifesinden bugüne kadar arama çalismalari devam ediyor. Aksamlari termal dron aradilar. Jandarma ve AFAD ekipleri aramalara devam ediyor. Abim sizofreni hastasidir. Abimin bulunmasini istiyorum. Görenlerin bize ulasmalarini istiyoruz” dedi.



“Babamin bir an önce bulunmasini istiyorum”

Babasindan gelecek haberi umutla bekleyen Simge Döner, “Babam 3 gündür kayip. Yayladag ilçesi Senköy Mahallesi’ne çalismaya gelmisler. Babami saat 10.30’dan sonra gören olmamis. Burada jandarma, AFAD ekipleri ve gönüllü insanlarla birlikte aramalara devam ediyoruz. Babamin bir an önce bulunmasini istiyorum. Aradan bayagi zaman geçtigi için hayati tehlikesi var mi yok mu bilmiyoruz. Hiçbir haber alamiyoruz. Görenlerin ve duyanlarin bize haber vermelerini rica ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile