Arınç: Trt Genel Müdürlüğü’ne İbrahim Şahin Atandı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, TRT Genel Müdürlüğü için 3 aday arasında yapılan oylamanın sonucunu açıkladı.


TRT’nin başına yeniden İbrahim Şahin’in seçildiğini söyleyen Arınç, TRT Genel Müdürlüğü`ne İbrahim Şahin’in atanmasına dair kararın, Bakanlar Kurulu’nda imzalandığını belirtti.
Başbakanlık Merkez Bina’da Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Arınç, Kabine’nin bugünkü toplantısında, Merkez Bankası’nın, Kabine’ye, mevcut ekonomik durum ve piyasalarla ilgili sunum yaptığını söyledi. Türkiye’de, 2008 küresel kriz sonrası başlayan güçlü ekonomik toparlanmanın devam ettiğini ifade eden Arınç, Türkiye ekonomisinin önemli sorunu olan cari açıktaki hızlı artış eğiliminin kontrol altına alındığını dile getirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tarafından, kadın ve aile bireylerinin şiddetten korunmasına dair hazırlanan taslağın, Bakanlar Kurulu’nda görüşüldüğünü söyleyen Arınç, bunun henüz tasarıya dönüşmediğini, konunun en kısa sürede tamamlanıp TBMM’ye gönderileceğini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile