Arınç, Yunus Ve Fokların Gösterilerini İzledi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Antalya'nın Alanya ilçesindeki yunus gösteri merkezinde yunus ve fokların gösterilerini izledi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Antalya'nın Alanya ilçesinde katıldığı Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Toplantısı'ndan sonra Alanya'nın Türkler beldesinde Sea Alanya Dolphin Park Yunus Gösteri Merkezi'ni ziyaret etti. Fok ve yunusların akrobatik gösterisini izleyen Arınç, daha sonra yunusları sevmek için havuz başına indi. Arınç, havuz kenarında gösteriyi izlemek için merkeze gelen Türkler Öğretmen Lisesi öğrencileri ile selamlaşarak gösteriyi nasıl
bulduklarını sordu. Havuz kenarında yunus eğitmeni nezaretinde yunusları seven Arınç, daha sonra Zeus adlı yunusu besledi.
Gösteri merkezinden ayrılan Bülent Arınç, daha sonra Alanya Kızılkule yanında bulunan İlçe Kültür Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Burada Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Müze Müdür Vekili Seher Türkmen ve Alanya Kültür Müdürü Nimet Hacıkura tarafından karşılanan Arınç'a, Alanya'daki tarihi ören yerleri hakkında bilgi verildi.
Kültür Müdürlüğü'nden ayrılan Arınç, 2010 Kasım ayında kaybettiği teyzesinin kızı Nurten Özçelik'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Taziye ziyaretinden sonra otele dönen Bülent Arınç'ın Alanya Pazarcılar Odası'nın düzenlediği Ankaralı Namık konserine ve Galatasaray-Hannover 96 hazırlık maçına gideceği öğrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile