Armutalan Belediyespor Tofaş Basketbol Okulu Yaz Dönemi Sona Erdi

Armutalan Belediyespor Tofaş Basketbol Okulu Yaz Dönemi Sona Erdi

Armutalan Belediyespor Tofaş Basketbol yaz okulunda başarılı olan sporculara bir tören düzenleyerek başarı belgeleri verildi.

Törende sporcularla beraber ailelerde katılarak çocuklarının başarısına ortak oldular. Törende başarılı olan sporculara sertifikalarını veren Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, sağlıklı ve başarılı nesiller için spor yapmanın şart olduğunu söyleyerek, spor sayesinde gençlerin zararlı alışkanlıklardan da korunduğunu belirtti.
Her yıl Haziran ayında açılan Armutalan Belediyespor Tofaş Basketbol yaz okulu bu senede 120 çocuğa üç ay boyunca basketbol eğitimi verdi. Bu açılan yaz okulu hakkında bilgi veren antrenör Selçuk Bilgiç, " Armutalan Belediyespor Tofaş Basketbol yaz okulu, 22 Haziranda başlayıp 08 Eylül'de son buldu. Toplum 120 çocuğumuza basketbol eğitimi verdik. Çocuklarımızı iki kategoriye ayırdık. İlk kategoride yeni başlatan 8â€"12 yaş arası çocuklar ve ikinci kategoride Armutalan Belediyespor'un minik, küçük ve yıldız takımlarının sporcuları var. Bu kursları düzenlememizin sebebi, çocuklarımıza basketbol öğreterek basketbolu sevdirmek ve Armutalan Belediyespor'un basketbol takımlarına sporcu yetiştirmek." dedi.
Sporcuların sertifika töreninde bir konuşma yapan Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, "Her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklarımız yaz basketbol okulumuza devam ederek başarılı oldular. Hepsini tebrik edip başarılarının devamını diliyorum.
Biz yönetime geldiğimizden beri spora çok önem veriyoruz. Çünkü sağlıklı ve başarılı bir nesil için spor şart. Ayrıca çocuklarımızın, gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan korumanın yollarından biride spor yapmalarıdır. Şu anda gördüğüm kadarıyla 120 nin üzerinde çocuğumuz, bu okulda eğitim gördü. Bu beni çok mutlu etti. Ben bu vesileyle ailelere çocuklarına bu imkanı verdiklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diyerek, Belediye yönetimi olarak spora destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile