Arnavutköy'de 19 Mayis Coskusu

Arnavutköy'de 19 Mayis Coskusu

Arnavutköy Belediyesi’nin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami etkinligi renkli görüntülere sahne oldu.

Kutlamalar kapsaminda düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere ödülleri Istanbul Vali Yardimcisi ve Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar ile Arnavutköy Belediye Baskani Hasim Baltaci tarafindan takdim edildi.

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami yurdun dört bir yaninda coskuyla kutlandi. Renkli kutlamalara ev sahipligi yapan yerlerden biri de Istanbul’un Arnavutköy Ilçesi’nde bulunan Bolluca Stadyumu’ydu. Arnavutköy Belediyesi tarafindan organize edilen kutlamalar, Istanbul Vali Yardimcisi ve Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar ile Arnavutköy Belediye Baskani Hasim Baltaci’nin katilimiyla gerçeklesti. Kaymakam Vekili Dr. M. H. Nail Anlar ile Belediye Baskani Hasim Baltaci, basin mensuplari ile yaptiklari söylesilerde 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni en içten dileklerle kutladiklarini, Milli Mücadele kahramani olan sehitlerimizi rahmetle andiklarini belirtti.

Bolluca Stadyumu’ndaki bayram senliginde ögrenciler halk oyunlari, karate, jimnastik ve çesitli spor branslarinda gösteriler sergiledi. Kutlamalar kapsaminda liseler arasi gençlik kosusu da yapildi. Düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere kupa, madalya ve hediyeleri Kaymakam Vekili Dr. M. H. Nail Anlar ile Belediye Baskani Hasim Baltaci tarafindan takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile