Arnavutköy'de 82 Yasindaki Adami Taciz Edip Parasini Çalmaya Çalisti, O Anlar Kamerada

Arnavutköy'de 82 Yasindaki Adami Taciz Edip Parasini Çalmaya Çalisti, O Anlar Kamerada

Arnavutköy’de bir kadin, firindan ekmek aldiktan sonra evine giden yasli adami taciz ederek, parasini çalmaya çalisti. O anlar güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Olay, geçtigimiz günlerde Arnavutköy Anadolu Mahallesi’nde gerçeklesti. Iddiaya göre, sabah saat 09.00 siralarinda ekmek almak için evinden çikan 82 yasindaki Hasan Sel firindan ekmek aldiktan sonra evine dönerken, yolda kendisini takip eden bir kadinin tacizine ugradi. Sokak boyu bir iki kere yasli adami sikistiran kadin elini cebine de atarak paralarini almaya çalisti. Binasina girecegi esnada tekrar yasli adama yaklasan kadin, taciz ettigi esnada elini adamin cebine atarak paralarini çalmaya çalisti. Hasan Sel ise kadini iterek hizla binaya girdi. O anlar güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

“Uyanmasam komple soyacakti beni”

Yasadigi korku dolu anlari anlatan Hasan Sel, “Benim pesime takildi ve sikistirdi o esnada da diger evleri gözetliyor bakan var mi diye. Ben tam eve girerken beni elleyerek, diger ellerini cebime soktu. Ben ekmek almaya gitmistim oradan dönüyordum beni takip etti pesime takildi. Köseye sikistirmaya çalisiyor hem de çevreyi gözetliyor ben durmadim buraya kadar geldim eve çikarken tekrar beni sikistirdi. Para çalmaya çalisiyor ben ilk defa gördüm bu olay basima geldi. Ben para çalacagini anlayinca onu ittim uzaklastim. Beni birakmiyordu, itekleyerek kaçtim. Ellerini cebime sokarak para almaya çalisiyordu ben anladim. Uyanmasam beni komple soyacak burada” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile