Arnavutköy'de El Lezzetine Güvenen Kadinlar Içli Köfte Yarismasinda Hünerlerini Sergiledi

Arnavutköy'de El Lezzetine Güvenen Kadinlar Içli Köfte Yarismasinda Hünerlerini Sergiledi

Arnavutköy Belediyesi tarafindan kendine güvenen maharetli kadinlar arasinda içli köfte yarismasi düzenledi. Yarismada en iyi içli köfte yapan Dilek Kayacan yarim altin ödülünün sahibi oldu.

Arnavutköy Belediyesi tarafindan Kadin Kültür Sanat Merkezi’nde içli köfte yarismasi düzenlendi.

Yarismada el lezzetine güvenen kadinlar yarim altin için kiyasiya mücadele etti. Arnavutköy Belediye Baskani’nin esi Seda Baltaci ve yemek programlariyla taninan Güzide Mertcan yarismada jüri üyeligi yapti. 8 jürinin tattigi ve 70 kisinin arasinda sona kalan 5 kisinin mücadele ettigi yarismada, en güzel içli köfteyi yaparak yarim altinin sahibi Dilek Kayacan oldu. 1 haftadir elemenin devam ettigi yarismada bugün 1.-2. ve 3. seçilerek son buldu.

"Jüri üyelerimizle birincimizi seçtik"

Yarismada jürilik yaparak birinciyi seçtiklerini dile getiren Arnavutköy Belediye Baskani’nin esi Seda Baltaci, " Kadin Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlendi yarismamiz. Toplamda 70 kisi katildi.

5 gün elememiz oldu. Bu bes günün sonunda 5 kisinin tabagini seçtik. Bu 5 tabagin içinde de jüri üyelerimizle birlikte tadim yaptik. Birincimizi seçtik. Yarismalarin devaminin gelmesi için yogun bir talep var. Biz de devaminin gelmesini umuyoruz" dedi.



"Elimin lezzetine güvendigim için katildim"

Elinin lezzetine güvendigini söyleyen birinci Dilek Kayacan, "Çok heyecanli degildim. Buraya gelince bir heyecan basti. Hiç beklemiyordum. Eltimin kizi sayesinde yarismaya katildim. Elimin lezzetine güvendigim için katildim. Normalde 9 tane içli köfte yapmamiz lazimdi. Ben fazla yaptim. Jürilerde beni birinci seçti. Çok mutluyum. Tesekkür ederim" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile