Arnavutköy'de Film Sahnelerini Aratmayan Kovalamaca Kamerada

Arnavutköy’de süphe üzerine durdurmak istenen kamyonet sürücüsü ile polis arasinda kovalamaca yasandi. Kilometrelerce süren kovalamaca sonunda kamyonetten inip kaçmaya devam eden sahis, ayagindan vurularak durduruldu. Soförün ehliyetsiz oldugu ögrenilirken, film sahnelerini aratmayan kovalamaca kameraya yansidi.

Polislerin bir noktada sikistirdigi kamyonet sürücüsü, bir memuru kaldirima sikistirarak kaçmaya devam etti. Ikinci kez yasanan kovalamaca da polis kamyonetin lastiklerine ates açarak araci durdurdu. Kamyonet soförünün de ayagindan vuruldugu film sahnelerini aratmayan kovalamaca, bir vatandasin cep telefonu kamerasi ile saniye saniye görüntülendi.

Gözaltina alinan kamyonet sürücüsünün ehliyetsiz oldugu için polisten kaçtigi ögrenildi. Ayagindan vurulan sürücü E.A, ambulansla hastaneye kaldirildi. Süphelinin hastanedeki islemlerinin ardindan adliyeye götürülecegi ögrenildi.

Polisin kamyonet sürücüsü ile yasadigi kovalamaca ve sürücünün yakalandigi o anlar ise bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla an be an görüntülendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile