Arnavutköy'de Husumetli Oldugu Kisinin Dükkanina Gece Boyu Saldirdi

Arnavutköy’de alacak-verecek nedeniyle aralarinda husumet bulunan tekel bayiine gelen kisi, ortaligi birbirine katti. Is yerine balta, satir ve biçakla saldiran zanli, kepenklerini parçaladi. O anlar kameralara yansidi.

Olay, bugün sabah saatlerinde Arnavutköy’de yasandi. Iddiaya göre aralarinda alacak-verecek meselesi olan sahislardan K.Y, H.Y’ye ait is yerine balta ve satirla saldirdi. Gece sabaha karsi gerçeklesen saldiri sonrasi K.Y, polis ekipleri tarafindan gözaltina alinip daha sonra serbest birakildi. Sabah saatlerinde ayni is yerine tekrar gelen K.Y, elindeki balta ve satirla is yerinin kepenklerine vurmaya basladi.

Is yeri önündeki dolaplari yere deviren K.Y, dolap içindeki malzemeleri de yola savurdu. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Polisin müdahalesi üzerine sahis gözaltina alindi. Gözaltina alinan K.Y., mala zarar vermekten dolayi emniyetteki ifadesinin ardindan serbest birakilirken, is yeri sahibi H.Y ise atesli silahlar kanununa muhalefetten adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile