Arnavutköy'de Kaza Açiklamasi 1 Yarali

Arnavutköy-Sultangazi yolunda hali yikama firmasina ait transfer araci kaza yapti. Kaza sonrasi yaralanan sahis sedye ile tasinirken polis ekiplerine, “Araçta degerli halilar var arkadaslarim gelene kadar bekler misiniz” dedi.

Kaza, bugün saat 09.30’da - Arnavutköy - Sultangazi yolu Eski Edirne Asfalti Caddesi Memba isiklari mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre 34 EDN 854 plakali otomobil ariza nedeni ile sol seritte dörtlüler yanik sekilde beklemeye basladi.

Bir hali yikama firmasina ait 34 BM 0823 plakali transfer araci da cadde üzerinde ilerlerken aracin durmus oldugunu fark edemedi ve arkadan çarpti. Çarpmanin etkisi ile hali yikama firmasinda çalisan K.A. hafif sekilde yaralandi. Olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kaza yeri ve çevresinde genis güvenlik önlemleri aldi. Yarali ambulans ile hastaneye kaldirilmak istendi. Sedye üzerinde tasinan yarali polis ekiplerine, “Aracimda degerli halilar var arkadaslarim gelene kadar ayrilmayin lütfen” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile