Arnavutköy'de Yem Makinesine Düsen Çoban Yaralanarak Hastaneye Kaldirildi

Arnavutköy'de Yem Makinesine Düsen Çoban Yaralanarak Hastaneye Kaldirildi

Arnavutköy’de bulunan bir ahirda çobanlik yapan yabanci uyruklu sahis, hayvanlari yemlemek için yem ayristirma makinesini çalistirdigi esnada makinenin içerisine düserek yaralandi. Yarali çobanin yardimina o esnada orada bulunan diger vatandaslar kosarken yasananlar güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi.

Olay, bu sabah saatlerinde Arnavutköy Fatih Mahallesi’nde gerçeklesti. Iddiaya göre, çevredeki vatandaslarin Yakup olarak tanidigi ve kimlik bilgilerine henüz ulasilamayan yabanci uyruklu çoban, hayvanlari beslemek için yem karma makinesine yem yükledigi esnada dengesini kaybederek makinenin içerisine düstü. Makineye düsen çobani o esnada orada olan diger vatandaslar fark ederek yardimina kostu. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Itfaiyenin kurtarma çalismalarinin ardindan sahis ambulans ile hastaneye kaldirildi. Sahsin hastanedeki tedavisinin sürdügü ögrenilirken jandarma kaza ile ilgili çalisma baslatti.

Olay ani kamerada

Kaza sonrasinda çevredeki vatandaslarin olay yerine kosarak çobana yardimci olmaya çalistigi ve sikistigi yerden kurtarmaya çalistigi anlar güvenlik kamerasi tarafindan anbean görüntülendi. Görüntülerde makine içerisine düsen çobanin ayaklari da kamerada görüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile