Arsa Sahibi Ile Müteahhit Arasindaki Anlasmazlik Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Arsa Sahibi Ile Müteahhit Arasindaki Anlasmazlik Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Ankara’da arsa sahibi bir kisi, alacak verecek meselesi yüzünden aralarinda tartisma çikan müteahhidi silahla öldürdü. Kavgayi ayirmaya çalistigi sirada vurulan bir kisi ise yaralandi.

Olay, saat 16.00 siralarinda Etimesgut ilçesi Topçu Mahallesi 1520’nci Sokak’ta meydana geldi. Iddialara göre, arsa sahibi olan emekli polis M.Y., ile müteahhit K.K. arasinda borç sebebi ile tartisma çikti. Tartismanin alevlenmesi üzerine M.Y., tabanca ile K.K.’ye ates etti. Silahtan çikan bir kursun ise o sirada kavgayi ayirmaya çalisan E.Y.’ye isabet etti. Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hayatini kaybettigi belirtilen K.K.’nin cenazesi Adli Tip Kurumu morguna götürüldü. Omzundan yaralanan E.Y.’nin saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, saldirgan M.Y. ise gözaltina alindi.

“Toprak sahibi, müteahhidi vurmus”

Olayin taniklarindan Ramazan Durmus, "Önce bir kez silah sesi duydum. Ardindan da 4 kez daha silah sesi duydum. Asagi indigimizde her yer çok kalabalikti. Bir kisi yerde yatiyordu. Bir kisinin de kolundan yaralandigini duyduk. Taraflardan birisi toprak sahibiymis digeri ise müteahhitmis. Toprak sahibi, müteahhidi vurmus. Bir kisiyi de yaralamis” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile