Arsenal eski oyuncusu Henry'i arıyor

Arsenal ve İngiltere'nin yıldız oyuncularından Walcott, kendisi başta olmak üzere özellikle genç oyuncuların hala Henry'i aradıklarını ve gelecekte He

Arsenal ve İngiltere'nin yıldız oyuncularından Walcott, kendisi başta olmak üzere özellikle genç oyuncuların hala Henry'i aradıklarını ve gelecekte Henry'nin teknik direktör olması halinde, yardımcısı olmayı hayal ettiğini söyledi.

"Kendisi her zaman benim kalbimde yer alacak." diyen Walcott, Henry için, "Her zaman onu örnek alacağım ve belki birgün kendisi Arsenal'e geri döner. Takımdan ayrılan bir çok oyuncu geri dönüyor. Bu özellikle genç oyuncular için çok büyük bir fırsat olur." dedi.

Kariyerinde en parlak dönemi Arsenal'de yaşayan Fransız oyuncu Henry, kaydettiği 226 gol ile en skorer oyuncu olarak Arsenal tarihine adını yazdırdı.

Bu sezon İngiltere Premier Lig'de 15 ile 20 gol kaydetmeyi hedefleyen ve kendisini forvet mevkiine daha uygun bulan Walcott, bugüne kadar çoğunlukla kanatlarda görev yaptı. Arsen Wenger'in kendisini bundan sonra forvette oynatacağına işaret etmesi üzerine genç oyuncudan istenen beklentiler de artmış durumda.

Bu arada bugün oynanan maçta Arsenal kendi evinde Newcastle United'e Carroll'un attığı golle 1 - 0 yenildi. Londra ekibinin önemli oyuncularından Van Persie bu maçta oynamadı. Buna karşın Cesc Fabregas, Alex Song, Andrei Arshavin ve Denilson kadrodaki yerini aldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile