Arslanköy'de Kurtulus Coskusu Fener Alayi Ile Yasandi

Arslanköy'de Kurtulus Coskusu Fener Alayi Ile Yasandi

İçel’in Toroslar ilçesinde Arslanköy’ün düsman isgalinden kurtulusunun yil dönümü kutlamalari kapsaminda fener alayi yürüyüsü düzenlendi. Yürüyüse katilan her yastan Arslanköylüler kurtulus günü coskusunu ellerinde mesalelerle kutladi.

Toroslar’in zirvesinde yer alan Arslanköy Mahallesi’ndeki kutlamalar kapsaminda konvoy ve fener alayi yürüyüsü düzenlendi.

Etkinlikte en ön sirada yer alan mehteran takimi marslar ile kalabaliga fener alayinda eslik etti. Cumhur Ittifaki İçel Büyüksehir Belediye Baskani Adayi Serdar Soydan, Mahalle Muhtari Erdal Cengiz, siyasi parti temsilcileri ve yöre halkinin katildigi yürüyüsün ardindan konser düzenlendi.



“Toroslar’in muhafizlariyla birlikteyiz”

Programda konusan Cumhur Ittifaki İçel Büyüksehir Belediye Baskani Adayi Serdar Soydan, “Toroslar’in muhafizlariyla birlikteyiz. Allah hepsinden binlerce kez razi olsun. Bugün burada tüm Arslanköylü hemsehrilerimizle Arslanköy’ün kurtulusunu, gögsümüzü kabartan heyecanlandiran bu günde hep birlikte fener alayiyla kutladik, yürüyüsümüzü gerçeklestirdik. Simdi de kiymetli Arslanköylü hemsehrilerimizle bir araya gelecegiz” dedi.



“İçel’de cumhuriyetin isiginda al bayragin gölgesinde yasamaya devam edecegiz”

Arslanköy’ün kurtulus gününde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan müdafaasinda sehit düsen tüm askerleri rahmet ve minnetle yad ettiklerini belirten Soydan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’dan baslatmis oldugu bagimsizlik mesalesini Toroslar’da, Arslanköylü hemsehrilerimiz de devam ettiriyorlar. Biz de her daim birlikte insallah İçel’imizde cumhuriyetin isiginda al bayragin gölgesinde yasamaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile