Artan Grip Vakalarini Görüstüler

Artan Grip Vakalarini Görüstüler

Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli’nin Eskisehir Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Ugur Bilge’yi ziyaretinde, son dönemde artan grip salgini nedeniyle sanayide islerin aksamamasi için isveren ve çalisanlarin almasi gereken önlemler konusunda görüs alisverisinde bulunuldu.

Eskisehir OSB Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli, kamu kurumlarinin yöneticileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Baskan Küpeli, Eskisehir Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Ugur Bilge’yi makaminda ziyaret etti. Gerçeklesen ziyarette Müdür Bilge saglik alaninda kentte gerçeklestirilen çalismalar hakkinda Baskan Küpeli’ye bilgi verdi. Görüsmede ayrica son dönemde artan grip salgini nedeniyle sanayide islerin aksamamasi için isveren ve çalisanlarin almasi gereken önlemler konusunda görüs alisverisinde bulunuldu.

Il Saglik Müdürlügü ile her zaman uyum içerisinde çalistiklarini ifade eden Baskan Nadir Küpeli, Eskisehir OSB ve Il Saglik Müdürlügü olarak ciddi çalismalar yaptiklarini aktardi. Baskan Küpeli, misafirperverliginden ötürü Bilge’ye tesekkür ederek, kendisine ve personellerine çalismalarinda basarilar diledi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Il Saglik Müdürü Bilge gerek pandemi dönemi gerekse sonrasinda Eskisehir OSB ile önemli is birliklerine imza attiklarini aktardi. Baskan Küpeli’nin girisimleriyle OSB’de bir 112 Acil Servis istasyonu olusturduklarini ileten Bilge, “Bize her konuda destek olan Eskisehir OSB Baskanimiz Nadir Küpeli’ye ve yönetimine tüm saglik çalisanlarimiz adina tesekkürlerimi iletiyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile