Artan Kovid Vakalarina Dogal Çare

Artan Kovid Vakalarina Dogal Çare

Korona virüs(Kovid-19) vakalari yeniden artisa geçerken, bazi hastalar dogal ürünlerde çare ariyor.

Türkiye’de günlük korona virüs vakalari katlanarak artisa geçti. Test alan her üç hastadan birinin mutlaka pozitif çikmasiyla hastaliga yakalanan ya da hastaliktan korunmak isteyen vatandaslar dogal macunlar, bitki çaylari veya vücuttaki mikroplari temizleyen dogan bitki yaglarinda çözüm ariyor.

Yeni tip korona virüs salgininda çogunlugun asi olmasiyla hastaligi agir geçirenlerin sayisinda azalma görülüyor, saglik yetkilileri büyük bölümün gribal enfeksiyon seklinde ve hatta ayakta fark etmeden hastaligi geçirdigini belirtiyor. Salginin bitme noktasina geldigi günlerde yeniden yayilmasi ve her geçen gün katlanarak artmasi insanlari tedirgin ediyor. Bu dönemde hastaliga yakalanan veya hastaliktan korunmaya çalisanlar ise bagisikligi güçlendirici ürünleri tercih ediyor.

Aktar Tolga Özgür, dükkanina gelen 50 müsterinin 20’sinin pozitif oldugunu ve kimyasal ürünlerden uzak durmak isteyenlerin oldugunu belirtti.

Bagisiklik güçlendirici ürünlerin çok tüketildigini ifade eden Özgür, “Zaten insanlar alisti artik bilinçli olarak davraniyor ama bagisikligi güçlendirecek ürünler isteyenler var. En basta kekik yagi koronaya çok iyi gelir vücuttaki mikrobu temizledigi için. Udi Hindi yagi alan var, macun olarak isteyenler var mesela çam kozalagi pekmezine ben içerisine zencefil zerdeçal çörek otu gibi birkaç karisimlar yapiyorum bunlari da günlük olarak tüketiyorlar. Macun tüketemeyenler çay talep ediyor, ebegümeci çayi, adaçayi bunlar da bagisikligi güçlendirir ve vücuttaki mikrobu bagisikligi bogaz yollarindaki enfeksiyonu temizlemeye çok iyi gelir. Gerçekten vaka artisi fazla” diye konustu.

Basta C ve D vitamini saglayici dogal serum ve çaylarin da tüketildigini vurgulayan Özgür, dogal ürünlerin kimyasallara göre daha uzun tedavi sürecinin oldugunu fakat kalici tedavi ettiginin altini çizdi. Dogada her hastaligin çaresinin oldugunu, rahatsizliklarinda kalici çözüm arayanlarin mutlaka bildigi ve güvendigi aktarlara gitmesi önerisinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile