Artık Daha Hızlı Okuyorlar

Artık Daha Hızlı Okuyorlar

Tavşanlı'da Hayırlı Hizmetler Vakfı organizasyonluğunda düzenlenen ve 15 öğrencinin katıldığı hızlı okuma kursu sona erdi.

Hayırlı Hizmetler Vakfı binasında gerçekleştirilen kurslarda öğrencilerin ilk geldikleri güne oranlar okuma hızlarını en az 2 kat artırdıkları bildirildi.
Kurslara ilişkin olarak bilgiler veren Bahattin Güneyin hızlı okuma kurslarının Türkiye'de giderek yaygınlaştığını söyleyerek, bu yönde yapılan çalışmaların büyük önem kazandığını vurguladı.
Tavşanlı genelinde her mahallede 2-3 kahvehane bulunurken, bir tane kütüphane bulunmasının düşündürücü olduğuna işaret eden Güneyin, her vatandaşa okuma alışkanlığının kazandırılması gerektiğini anlattı.
Düzenlenen hızlı okuma kurslarının amacının öğrencilere okumayı sevdirmek olduğunu dile getiren Güneyin şunları söyledi: "Öğrencilerin okuma yönündeki ön yargılarını kaldırarak, onların gözünde okumanın artık bir ihtiyaç olduğunu sağlamayı hedefliyoruz. Kursumuza katılan öğrenciler ilk geldiği günkü hızlarını en az 2'ye katladılar. Bu hızı 4 ve 5'e katlayan öğrenciler de oldu. Bu anlamda biz çok memnun oluyoruz. İleriye yönelik çalışmalarımızda bu sonuçlar bize güzel numuneler veriyor. Hızlı bir şekilde çalışarak tüm öğrencilere ulaşmayı istiyoruz. Her insanın okuma seviyesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu çerçevede Hayırlı Hizmetler Vakfı organizasyonlu güzel bir program düzenledik."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile