Yasa dışı dinlemeleri delil gösterince...

Yasa dışı dinlemeleri delil gösterince...

Yasadışı dinlemeleri delil olarak gösteren Berhan Şimşek hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaştı. Yaptığının yanlış olduğunu anlayan Şimşek içine düştüğü durumu düzeltmeye çalıştı.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı'nda yolsuzluk yapıldığını iddia eden CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, CNN Türk'te yayınlanan BeşNBirK programında Avrupa Kültür Başkenti Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Ardagiç ile karşı karşıya geldi.

Taraflar arasında sert tartışmaların yaşandığı programda, yasadışı dinlemeleri delil olarak gösteren Berhan Şimşek'e sunucu Cüneyt Özdemir sert bir tepki göstererek "Ben bunu belge olarak kabul etmiyorum. CHP bu gizli dinlemelerden haklı olarak en çok şikayet eden partilerden bir tanesi. Kimseyi kimsenin illegal dinlediği telefonlarla suçlamaya hakkı yok. Bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Buna da birinci olarak sizin karşı çıkmanız gerekirdi" dedi.
 
Beklemediği bir tepkiyle karşılaşan Berhan Şimşek, içine düştüğü durumdan kurtulmak için "Ben yasadışı dinlemelere karşı çıkıyorum ve karşı çıktığım için de diyorum ki; sayın Başbakan gel bu dinleme işlerinden vazgeç" diyerek topu taça atmaya çalıştı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile