Artvin'de Isitme Engelli Çift Dünya Evine Girdi

Artvin'de Isitme Engelli Çift Dünya Evine Girdi

Artvin’de dünya evine giren isitme engelli çift, nikah töreninde isaret diliyle "Evet" dedi.

Artvin’in Yusufeli ilçesinde yasayan 2007-2008 yillari arasi Türkiye serbest güres sampiyonu olan Adem Arslan kendisi gibi isitme ve konusma engelli Neslihan Büyük ile düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.

Dogustan isitme ve konusma engelli Adem Arslan Bursa’da ikamet eden ve isitme ve konusma engelli olan Neslihan Büyük’le evlilik karar aldi. Her ikisinin de annesi ve babasi hayatta olmayan çiftin bu kararina yakinlarinin yani sira, Yusufeli Kaymakami Hüseyin Kaptan ve Belediye Baskani Eyüp Aytekin destek verdi. Ilçe Spor salonunda çifte görkemli bir dügün töreni düzenlendi.

Nikah töreni için salona giren çift kendilerini yalniz birakmayan yakinlarini isaret dili ile selamladi. Yusufeli Belediye Baskani Eyüp Aytekin çiftinin nikahini kiyarken çift isaret dili ömür boyu mutluluk için "evet" dediler.

Halaylarin çekildigi, horonlarin oynandigi dügün töreninde davetliler bu anlamli gecede doyasiya eglendiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile