Artvin'de Köpegin Saldirisi Güvenlik Kamerasina Yansidi

Artvin'de Köpegin Saldirisi Güvenlik Kamerasina Yansidi

Artvin’in Hopa ilçesinde yasayan Oguzhan Sanli evine giderken sokak köpeginin saldirisina ugradi. Köpegin saldirisi sonrasi yere düserek yaralanan Sanli’nin o anlari çevredeki bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Olay ilçeye bagli Ortahopa mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede esnaflik yapan Oguzhan Sanli (35) evinin önüne geldigi sirada yerde yatan sokak köpegini gördü. Yanindan sessizce geçmek isteyen adami fark eden köpek aniden kalkarak genç adama saldirdi. Saldirinin etkisiyle yere düserek yaralanan Sanli, köpegin uzaklasmasiyla kurtuldu.

Olay sonrasi yasadigi korku dolu anlari anlatan genç adam, “Gece saat 2 siralarinda mahalleye eve gelmek üzere arabami park ettim yerde yatan köpegi gördüm. Köpegin tepki verebilecegini ön görerek yavasça kenarindan giderken köpek aniden uyandi, uyanir uyanmaz üstüme geldi. Ayagimda terlik oldugu için dengesiz bir sekilde yere düstüm. Yere düsmeme ragmen saldirmaya isirmaya çalisti. Ben de tekme atarak onu uzaklastirdim. Daha sonra köpek uzaklasti bende kalktim biraz elim sismisti" dedi.



"Köpeklerle yasamak zorundayiz"

Yasadigi saldiriya ragmen "Köpeklerle yasamak zorundayiz" diyen Sanli "Ben köpegin saldirisina ugradim diye ’Köpekler toplansin barinaklara konsun’ demiyorum. Ama köpeklerin uygun bir sekilde beslenilmesini tavsiye ediyorum. Keske yasanmasaydi, yasandi. Sag salim ayaktayiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile