Artvin Ögretmen Okulu Mezunlari 50 Yil Sonra Samsun'da Bulustu

Artvin Ögretmen Okulu Mezunlari 50 Yil Sonra Samsun'da Bulustu

1968-1976 yillari arasi Artvin Ögretmen Okulu’ndan mezun olan ögretmenler Samsun’da bulustu.

Türkiye’nin farkli sehirlerinden Samsun’a gelen Artvin Ögretmen Okulu mezunlari özel bir otelde düzenlendikleri etkinlikte hasret giderdi. Düzenlenen etkinlikte yemek yiyen ögretmenler akabinde müzik esliginde eglendi.

Bulusmayi organize eden Düzenleme Komitesi Baskani Mustafa Yirmibes etkinlikte yaptigi konusmada, "Yarim asir önce arkadas oldugumuz, birlikte ayni yatakhaneyi, ayni karavanayi paylastigimiz arkadaslarla bir arada olmak beni hem heyecanlandiriyor hem de gururlandiriyor. Sevgiye, pek çok hatiraya dair özlem duymak insan olmanin bir geregidir. Yillar sonra bu bulusmalarda bir araya gelmek bu duygularimiza duyulan özlemi gidermek için çok önemlidir. Yarim asirdan fazla bir zaman geçse de dostlugumuzdan, kardesligimizden hiçbir sey kaybetmeden bir arada olabiliyorsak bundan daha degerli hiçbir sey olmazsa gerek. Hayat ertelemeye gelmiyor. Daha önceki bulusmalarda aramizda olup simdi aramizdan ayrilan ögretmenlerimiz ve arkadaslarimiz var. Onlara rahmet diliyorum. Sizleri rahat ettirebilmek için yogun bir çalisma yaptik. Eksiklerimiz olmussa hosgörünüze siginiriz" dedi.

Artvin Ögretmen Okulu mezunu Erhan Yenilmez, "Artik zannediyorum ki bir puzzle gibiyiz. Parça parça kayboluyoruz. Ölenlerimiz oldu, hasta olanlarimiz var. Sikinti çekenlerimiz var. Buna ragmen yaklasik 110 arkadasimiz buradalar. Gelen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Konusmalarin sonunda emeklerinden dolayi Güner Yalçin’a, Yusuf Köse’ye, Muzaffer Zavotçu’ya, Hüseyin Aksu’ya, Muharrem Elmaci’ya, Vahit Yazar’a, Hidir Ugursu’ya, Muhsin Demir’e, Türkan Yilmaz Özemre’ye ve Temur Alagöz’e hediye takdim edildi. Düzenlenen etkinlige yaklasik 110 kisiden olusan Artvin Ögretmen Okulu mezunu katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile