Artvin Valisi Cirit'ten Taziye Ziyareti

Artvin Valisi Kemal Cirit, bir süre önce Borçka ilçesindeki trafik kazasında ölen Ercan Bıyıklı'nın Hopa ilçesinde oturan ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Hopa ilçesine bağlı Başköy köyüne gelen Cirit, trafik kazasında ölen Ercan Bıyıklı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulunmak için beraberindeki İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Hamdi Selçuk, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Hopa Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Özbayraktar ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile Bıyıklı ailesinin evine gitti.
Cirit, burada Ercan Bıyıklı'nın annesi Neriman, kız kardeşleri Çiğdem, Songül ile halası Surriye Bıyıklı'ya "başsağlığı" diledi. Ziyarette, köy imamı da ölen Ercan Bıyıklı için Kuran-ı Kerim okudu.
Daha sonra Hopa'nın tarihi çarşısı olan İnönü Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Cirit, bir çay ocağında oturup vatandaşlar ile sohbet etti. Cirit, burada tarihi çarşının çatısının yapılması konusunda Akyürek'ten brifing aldı.
Cirit ardından Park Denizcilik ve Hopa Liman İşletmeleri AŞ'yi ziyaret edip sahada faaliyetler hakkında HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer'den bilgi aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile