300 Deneme Sınavı Kitapçığı Dağıtıldı
Öğretim elemanları danışmanlığında çalışmalarını sürdüren ARÜ Bilişim Kulübü, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine 300 deneme sınavı kitapçığından oluşan ilk destek paketini dağıttı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Ardahan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Arif Cem Topuz, projeyle Ardahan’da Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilk ve ortaöğretim okullarında okuyan öğrencilere destek olmayı hedeflediklerini söyledi. Lise düzeyindeki okullara yönelik projelerinin de bulunduğunu belirten Topuz, Ardahan genelindeki tüm okullarla iletişime geçerek ihtiyaçları doğrultusunda tespit edilen malzemelerin dağıtımına başladıklarını kaydetti.
“Hedefimiz Köy Okullarına da Ulaşmak”
Bundan sonraki hedeflerini köy okulları için gerekli malzemeleri ulaştırarak, oradaki öğrencilere de destek sağlamak olarak özetleyen Topuz, “Projemizin ilk adımı olarak Ardahan Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Hanifi Erbil’e 300 adet 6, 7, 8. Sınıf düzeyinde deneme sınavı teslim ettik, ilerleyen günlerde de diğer okullara yönelik girişimlerimiz devam edecek” dedi.
ARÜ Bilişim Kulübü üyeleri ve Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri hatıra fotoğrafı çektirdi.
Arü Bilişim Kulübü’Nden Eğitime Destek
Ardahan Üniversitesi Bilişim Kulübü, Eğitime Destek Projesi kapsamında merkez ve civar köylerdeki ilköğretim okullarına 5 bin deneme sınavı kitapçığı dağıtıyor.



















