ARÜ'de Rektörlük Seçimine Doğru

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) rektör adayları, 26 Temmuz'da yapılması planlanan seçim öncesi adaylıklarını açıklamaya başladı.

ARÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Söylemez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rektörlüğe aday olduğunu ve Ardahan ile ARÜ'nün geleceği için çalışacağını söyledi.

Söylemez, ARÜ'de uzun süre rektör vekilliği başta olmak üzere çeşitli görevlerde bulunduğunu, geçmişte olduğu gibi gelecekte de Ardahan Üniversitesi'ni hak ettiği noktaya hızlı bir şekilde taşımak istediğini belirterek, 'Benim görevde olduğum süre zarfında Ardahan Üniversitesinde yapılanları kamuoyu çok iyi biliyor. Mevcut rektörümüz Ramazan Korkmaz hocamızla birlikte çok güzel işler yaptık. Ancak bugün bu bayrağı eğer uygun görülmesi halinde ben devralmak istiyorum. Bölgeyi ve üniversiteyi çok iyi bilen biri olarak daha fazla katkı sunacağıma yürekten inanıyorum.' diye konuştu.

Söylemez, mevcut rektör Ramazan Korkmaz'ın süresinin dolması nedeniyle aday olmayacağını, ancak yaptığı hizmetlerin unutulamayacağını sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile