Arzu Ve Ayşe, Kaçırılan Kardeşlerini Bekliyor

Arzu Ve Ayşe, Kaçırılan Kardeşlerini Bekliyor

Bursa'da bayramın ilk günü armut bahçesinde iple boğulmuş olarak bulunan 4 aylık hamile 28 yaşındaki Leyla Algan'ın evden beraber ayrıldığı 1,5 yaşındaki oğlu Gökhan hala bulunamazken, 8 ve 5 yaşındaki kızları kardeşlerinin dönmesini bekliyor

Bursa'da bayramın ilk günü armut bahçesinde iple boğulmuş olarak bulunan 4 aylık hamile 28 yaşındaki Leyla Algan'ın evden beraber ayrıldığı 1,5 yaşındaki oğlu Gökhan hala bulunamazken, 8 ve 5 yaşındaki kızları kardeşlerinin dönmesini bekliyor.
Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde yaşayan 4 aylık hamile Leyla Algan, arife günü oğlunu emzireceğini söyleyerek eşi Harun Algan'dan (37) ayrı bir odada yattı. Geceyi kızlarının odasında geçiren Harun Algan, sabah uyandığında eşi ve oğlunun evde olmadığını fark etti. Kısa süre eşini arayan Algan, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma bölgede geniş çaplı araştırma yaparken, tarım işçileri Cambazlar köyündeki bir armut bahçesinde bir kadın cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma, cesedin
Leyla Algan'a ait olduğunu belirledi. Genç kadının, kafasına kesici aletle vurulduktan sonra iple boğularak öldürüldüğü tespit edildi.
Cinayetten sonra jandarma genç kadının başta eşi olmak üzere yakınlarını sorguladı. Alınan ifadelerde, Leyla Algan'ın sevgilisi olduğu ve daha önce de ona kaçtığı ileri sürüldü. Ancak yapılan araştırmalarda, genç kadının sevgilisi olduğu iddia edilen şahsın kimliği belirlenemedi. Leyla Algan'ın akrabaları genç kadının başka erkeklerle ilişkisi olduğunu ve bunu eşinin bildiğini iddia etti.
Anneleri cinayete kurban giden ve kardeşleri kaybolan Ayşe ve Arzu Algan ise teyzelerinin evinde kalmaya başladı. Kardeşini çok özlediğini söyleyen Ayşe, kardeşi Arzu'yu Gökhan'ın bir akrabalarında olduğunu ve döneceğini söyleyerek teselli etmeye çalışıyor. Birbirlerine sarılan iki kardeş, yaşadıkları olaya bir anlam veremiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile