Asansörde ayağı sıkışan 1 yaşındaki bebeği itfaiye kurtardı

Asansörde ayağı sıkışan 1 yaşındaki bebeği itfaiye kurtardı

Şişli`de bakıcısı ile birlikte asansöre bindirilen bir yaşındaki bebeğin ayağı hareket halindeki asansöre sıkıştı.

Acı içinde kıvranan bebek, itfaiye ekiplerinin operasyonuyla kurtarılırken çalışmaları gözü yaşlı izleyen anne bebeğini ticari taksiyle hastaneye yetiştirdi. Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen bebeğin ayağında kırık bulunmadığı sadece ezilmelerin oluştuğu öğrenildi.

Olay, Teşvikiye Fırın Sokak No: 14`te bulunan Özmüren Apartmanı`nda dün meydana geldi. 5. kattan asansöre binen bakıcı ile bir yaşındaki Batu bebek, aşağı inmek üzere düğmeye bastı. Asansör inmeye başladıktan kısa bir süre sonra Batu bebeğin ayağı 4. Katta asansör ile duvar arasına sıkıştı. Bakıcı ve bebeğin çığlıkları üzerine apartman sakinleri olayı bebeğin Nefise Gülyiğit ve itfaiye ekiplerine haber verdi

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bebeğin sıkıştığı asansörün kapılarını açmak için çalışma başlattı. Bu sırada üst kattan kapıyı açmayı başaran itfaiye ekipleri, asansörün üst kısmını sökerek bakıcı ve bebeğe ulaştı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sırasında Batu bebeğin annesi Nefise Gülyiğit çalışmaları göz yaşları içerisinde izledi.

Batu bebeği kurtarmak için seferber olan bir itfaiye eri bu sırada canını tehlikeye atarak yarı beline kadar asansör içine sarktı. İtfaiye erinin müdahalesi sonucu bebek sıkıştığı yerden kurtarıldı. Acı içinde kıvranan ve sürekli ağlayan bebek, kendisini kurtaran itfaiye eri tarafından annesine teslim edildi. Gözyaşları içinde bebeğini alarak koklayıp kucaklayan annesi, bir süre ağlayan bebeğini sakinleştirmeye çalıştı

Olay yerine istenen ambulansın gecikmesi üzerine anne Nefise Gülyiğit, bebeğini bir ticari taksi ile hastaneye kendisi yetiştirdi. Batu bebeğin yapılan muayenesinde ayağında kırık olmadığı sadece ezilmelerin görüldüğü tespit edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile