ASAT Araç Filosuna Sekiz Yeni Araç

ASAT Araç Filosuna Sekiz Yeni Araç

Antalya Büyüksehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlügü, 19 ilçede daha etkin ve hizli müdahalede bulunabilmek için teknik araç filosunu güçlendiriyor. Teknik araç filosuna eklenen yeni arazöz ve vidanjörler ilçelerde kullanilacak.

Antalya Büyüksehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlügü yüksek kapasiteli sistemlerle donatilan yeni 6 arazöz ve 2 vidanjör hizmete alarak araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ilçelerde yasanan nüfus artisindan kaynaklanan teknik araç ihtiyaci filoya eklenen yeni araçlar ile karsilanacak. Daha etkin ve hizli müdahaleler için kullanilacak araçlarin eklenmesi ile teknik araç filosu 1119’a yükseldi.

“Makine parkimizi güçlendiriyoruz”

Teknik araç filolarini yeni araçlarla güçlendirerek Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin hizmet standardini 19 ilçede arttirdiklarini söyleyen ASAT Genel Müdürlügü Makine Bakim Onarim Sube Müdürü Dogan Karagöz, "Antalya’mizin 19 ilçesinde yaz, kis demeden en iyi hizmeti sunmak için kurumumuzun araç filosunu güçlendirmeye devam ediyoruz. Nüfus sürekli artiyor. Bu durum dogal olarak abone sayilarimizda bir artisa neden oluyor. Yüzde 35’lik bir abone artisi yasiyoruz. Özellikle yaz aylarinda deniz ve yayla turizmi ile birlikte bu yogunluk katlanarak artmaktadir. Buna bagli olarak hizmet alanimizi genisletiyoruz. Bu bölgelerimizde temiz içme suyu naklini gerçeklestirmek, dogal afet ve yanginlarda kullanmak amaciyla 6 adet arazözü hizmete aldik. Kanalizasyon hatlarimizdaki yogunluktan kaynaklanabilecek sikintilarla hizli ve etkin bir sekilde önlemek ve mücadele edebilmek içinde 2 adet vidanjörümüzde makine parkimizda yerini aldi. Yeni eklenen 8 yeni aracimizla birlikte teknik araç sayimiz 1119’a çikarttik. Uluslararasi standartlarda Antalya’miza 7/24 en iyi hizmeti sunmaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile